Hansebooks

The French Cook

The French Cook

Produktbeskrivelse

Boken "The French Cook" gir en grundig veiledning i tilberedning av ulike typer kjøtt og sjømat, med fokus på å lage de riktige sausene som kan både vekke appetitten og forbedre fordøyelsen. Denne tredje utgaven er en tro kopi av originalutgaven fra 1673, som bevarer den historiske verdien av verket. Hansebooks, som utgiver av denne litteraturen, har som mål å bevare historiske verk innen flere temaområder, inkludert forskning, vitenskap, reise, matlaging og næring, samt medisin og andre sjangere. Som utgiver fokuserer vi på å opprettholde kulturell arv innen litteraturen. Mange av disse historiske verkene er nemlig i dag kun tilgjengelige som sjeldne antikviteter. Hansebooks gjenutgir disse bøkene og bidrar dermed til bevaringen av verdi og kunnskap som er viktig for fremtiden.

Prishistorikk

Lavest
333 KR
Høyest
347 KR
Gjennomsnitt
340 KR
Median
340 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Hansebooks
Navn The French Cook
GTIN/EAN/ISBN 9783348083003
Kategorier Bøker