Oppdag matlagingen fra et hemmelig hjørne av Sør-Toskana, kjent som La Costa D’Argento — den sølvfargede kysten, i den andre utgaven av 'Acquacotta'. I denne kokeboken har den toskanske forfatteren og fotografen Emiko Davies, som opprinnelig er fra Australia, samlet og tilpasset sin italienske families mest elskede oppskrifter fra steder som Capalbio, Monte Argentario, Giglio Island og innlandet til de varme kildene i Saturnia, samt den eldgamle byen Pitigliano. Boken feirer regionen som er oppkalt etter den glitrende salt- og pepperfargede sanden langs denne delen av Tyrrenhavet, med sine bølgende åser, lange strender, frodige fikentrær, kronglete vinmarker – og en rik kulinarisk historie. Den nyeste utgaven av 'Acquacotta' byr på et vakkert nytt omslag og et indeks for vegetariske og glutenfrie alternativer som fremhever en annen side av det italienske kjøkkenet. Gjennom ord og bilder veileder Emiko leserne i bruken av lokale ingredienser, samtidig som hun deler historien om rustikke, fortellingsrike retter som scampi og potetsuppe, samt hjemmeproduserte strozzapreti.