From Salt to Jam av Katrina Meynink er en inspirerende kokebok som forvandler smakfulle tilbehør til enkle og deilige måltider. Med et fokus på uforskammet lettfattelige oppskrifter for alt fra dressinger til sauser, gir denne boken leseren muligheten til å tilberede 100 lekre retter som hele familien vil elske. Meynink, en anerkjent matkolumnist fra den populære australske nettsiden Good Food, deler sin ekspertise om hvordan man kan navigere tidsklemmen i hverdagen og likevel servere minneverdige middager. Lær om smarte triks og tidsbesparende tips som gjør det enklere å komme seg bort fra den evige kokkeleringen. Prøv den ultimate ranchdressingen til nydelig langtidsstekt krydret brisket, eller lag en perfekt karamellsaus til en røyksmakende iskrem uten omrøring. Med oppskrifter som tahini-dressing til en middelhavsinspirert lasagne, og oliven-tapenade til smakfull fransk toast, gir denne boken deg en komplett guide fylt med sauser og tilbehør som kan brukes om igjen og om igjen.