Bli med på feiringen av en av livets enkleste gleder i "Pasta et Al: The Many Shapes of a Family Tradition", en gledelig kokebok som inneholder 60 klassiske oppskrifter på hjemmelaget pasta. Alec Morris lærte å lage fersk pasta av sin nonna som barn, og han viderefører nå denne tradisjonen hver søndag med sine unge sønner, Aldo og Elio. Denne ukentlige familieseremonien utviklet seg til en vellykket blogg, som har vokst til et internasjonalt fellesskap samlet av en uimotståelig blanding av oppskrifter, servert med et snev av humor, masse hjerte og sjarmerende små hender som blander seg inn. Bli kjent med Al, Aldo og Elio, og oppdag hvordan du kan lage over 30 forskjellige pastadeiger og 42 ulike pastatyper – både lange, korte, store og flate, små og myke, samt fylt pasta. Med trinn-for-trinn veiledninger og et utvalg av deilige oppskrifter, fra grønn lasagne til spiralt cappellacci, imponerende agnolotti og den perfekte carbonara. Denne levende fotograferte og glimrende skrevne guiden er et øyeblikksbilde av kjærlighet og tap, gamle tradisjoner og nye begynnelser.