The Very Hungry Celiac: All the Foods You Love Made Gluten-Free
Produktbeskrivelse
Cøliaki og glutenintoleranse har tidligere betydd at elskede retter som delikate bakverk, elastiske nudler og luftige kaker var utelukket fra menyen. Nå bringer Melanie Persson, en anerkjent matpersonlighet på Instagram og den første cøliaki-konkurrenten på MasterChef Australia, disse favorittene tilbake i sin debutkokebok, 'The Very Hungry Celiac'. Her deler Mel sine 75 beste glutenfrie oppskrifter på mat som er rik på smak, deilig og perfekt for å dele - og som er helt uatskillelige fra sine glutenholdige motstykker. Etter å ha blitt diagnostisert med cøliaki i tidlig voksen alder, oppdaget Mel at de fleste glutenfrie oppskrifter fokuserte mer på helse og restriksjoner enn på smak og tekstur. Hun ble knust ved tanken på at de tradisjonelle rettene hun hadde vokst opp med fra Japan og Italia kunne være utenfor rekkevidde. Som en lidenskapelig kokk nektet Mel å akseptere dette, og startet sine eksperimenter på kjøkkenet. I flere år perfeksjonerte hun glutenfrie versjoner av rettene hun lengtet etter - fra fersk pasta til ...