La Laura Strange, en lidenskapelig matelsker med cøliaki og 25 års erfaring, hjelpe deg med å gjøre det glutenfrie livet både enkelt og velsmakende med sin debuttbok, 'Eat and Enjoy Gluten Free'. Boken inneholder 100 glutenfrie oppskrifter, delt inn i to hovedseksjoner – 'Måltider for Alle' og 'Bakeopplevelser'. Her finner du alt fra raske hverdagsmåltider til festmat og perfekt pasta, samt fristende desserter. Laura gir deg også nyttige tips for å mestre bakegrunnleggende og bygge selvtillit på kjøkkenet, slik at du kan imponere med glutenfrie mesterverk! Blant oppskriftene finner du spennende retter som 15-minutters peanøttnudler, arepas og fantastiske sjokoladechip-kaker, samt tradisjonelle glutenfrie favoritter som ordentlige fritert donuts, filo-pasta, eggnudler og surdeigsbrød. Med Lauras veiledning vil leserne enkelt kunne lage feilfrie og problemfrie måltider på kort tid. I tillegg til oppskriftene vil Laura avmystifisere ingredienser som xanthan gum og psyllium husk, to magiske ingredienser for glutenfri baking, og gi praktiske råd for en glutenfri matopplevelse.