Oppdag hvordan du kan lage over 80 uimotståelige klassikere fra det franske kjøkken. I boken 'Essentials of French Cuisine' deler den bestselgende forfatteren Laurent Mariotte en samling av tidløse franske oppskrifter. Lær å tilberede innledende retter som Ostesoufflé og Løkksuppe, hovedretter som Moules Marinières og Biffstuing, samt herlige desserter som Clafoutis, Sitronterte og Sjokolademousse. Oppskriftene er utformet med trinn-for-trinn metoder som gjør det enkelt for kokker på alle ferdighetsnivåer å lage deilige måltider. Selv om oppskriftene er delt opp i håndterbare steg, er de presise nok til at du kan tilpasse dem og gjøre disse klassikerne til dine egne. Fra å forstå betydningen av ingredienser av høy kvalitet til å lære grunnleggende teknikker, vil du bli guidet gjennom fundamentene i fransk matlaging. Boken inneholder også menyer som gir inspirasjon til ulike anledninger. Full av tips og anekdoter er 'Essentials of French Cuisine' den perfekte følgesvenn for enhver hjemmekokk.