Oppdag den ultimate guiden til å bake verdens mest elskede bakverk med "Lune (Special Edition)". Denne spesielle, begrensede utgaven av den debuterende kokeboken fra Lune, den verdenskjente croissant-bakeriet i Australia, kommer i et luksuriøst omslag med holografisk folie og bånd. Boken inneholder hele 272 sider med oppskrifter samt en eksklusiv 48-siders jubileumsbok som feirer Lunes første 10 år. Begge innbundne bindene er dekorert med holografisk folie og prydes av enestående fargefotografier. Lune Croissanterie er en av de mest omtalte bakeriene globalt, med strålende anmeldelser fra kjente personligheter som Nigella Lawson, Yotam Ottolenghi, René Redzepi og Rachel Khoo. Bakeriet har også fått mye oppmerksomhet i nyhetsmedier som New York Times og The Guardian, og har blitt omtalt som 'den beste croissanten i verden' siden åpningen i 2012. Besøkende står i kø for å få smake på Lunes bakverk allerede fra morgenstunden. Denne boken skiller seg imidlertid ut ved at Kate Reid hever croissantdeigen fra en klassisk frokostfavoritt til en kunstform.