"Made in Bangladesh" tar deg med på en smakfull reise gjennom Bangladeshs fantastiske kjøkken med 75 fristende oppskrifter. Denne boken tar deg gjennom de seks Bangladeshi årstidene – sommer, monsun, høst, sen høst, vinter og vår – og tilbyr varme smaker og minner fra et mangfoldig kulinarisk landskap. Dina Begum deler både moderne klassikere og tidløse oppskrifter som inspirerer hjemmekokker verden over. Du vil bli fristet av retter som Puchka (potet- og kikertfylte paibiter med tamarindsaus), Tenga Shira (lett og sur fiskestuing med grønne tomater), Narkel Diye Murghi (kylling i krydret kokoskrem) og Patishapta (riscrepes fylt med kardemomme-riscreme). I tillegg gir Dina nyttige tips om pantry-essensialer, samt et variert utvalg av vegetariske, veganske og glutenfrie oppskrifter. Det er også forslag til menyer for store grupper, og boken feirer matens evne til å samle folk i felleskap og fest. Med vakre fotografier av mat og steder fanger "Made in Bangladesh" den livlige atmosfæren i Bangladeshs matkultur.