Moroseta Kitchen er debutkokeboken til Giorgia Eugenia Goggi, en mesterkokk fra en designfokusert restaurant, hotell og kokkeskole. Denne boken gir en autentisk opplevelse av moderne italiensk mat og inviterer leserne inn i den rike kulinariske kulturen i Italia. Med en vekt på tradisjonelle, sesongbaserte ingredienser dyrket på stedet, kombinerer Goggi klassiske smaker med nyskapende tilnærminger. Oppskriftene spenner fra Grillet Asparges med Gremolata og Tahini-saus samt Flat Fersken, Agurk og Mozzarella-salat, til Tomaterisotto med Hvitløk og Sitron og Fikleavesorbet. Dette er mat som hjemmebakere vil elske å servere til venner og familie, samtidig som de oppdager nye ideer for kjente ingredienser. Oppskriftene er delt inn i kapitler basert på sesong, og dette gjør det til en smaksreise gjennom de mest kjærlige italienske råvarene – alt fra sitrus og fennikel til basilikum og tomater. Boken inkluderer essays om det beste av sesongens produkter, samt frodige bilder fra kjøkkenhagen, pugliske markeder, gårder og fiskerbyer, samt det vakre restaurant- og kjøkkenrommet hvor Giorgia utvikler sine retter.