Tandoori Home Cooking er en tilgjengelig, levende og smakfull hyllest til indisk tandoori-matlaging. Tandoor, den tradisjonelle leiroven, har en historie som strekker seg tilbake til bronsealderen, og har alltid vært sentral i å tilføre smak til grønnsaker, kjøtt og ferskt brød tilberedt i den. I generasjoner har felleskjøkken vært bygget rundt tandooren i Nord-India, og denne tradisjonen har spredt seg gjennom hele den indiske subkontinentet, og bidratt til å skape samhold, varme og velsmakende retter. I Tandoori Home Cooking tar Maunika Gowardhan, bestselgende forfatter av Thali, deg med på en reise for å oppdage et eksperiment av tandoori-smaker, krydder, oppskrifter og kulinarisk arv som finnes i Indias gater og restauranter. Boken tilbyr retter som kan lages i vanlige ovner og griller hjemme hele året, fra Aslam Butter Chicken og Zafrani Paneer Tikka, til Eple-, Rødbete- og Mooli-salat og Hvitløk- og Ghee-Naan, samt Mango- og Pistasjikulfi.