I 'The Spanish Home Kitchen' tar den anerkjente kokken José Pizarro oss med på en kulinarisk reise inn i hjertet av hans spanske familiehjem. Denne kokeboken inneholder over 80 elskede oppskrifter som trekker på de unike smakene fra Pizarros barndom i den lille landsbyen Talaván, i det sentrale Spania. Med røtter i en familie med lange tradisjoner innen landbruk, vokste Pizarro opp omringet av friske, lokale ingredienser som han lærte å sette pris på fra en tidlig alder. Hver oppskrift i boken er en hyllest til hans mormors, mors og hans egne erfaringer rundt middagsbordet, hvor mat og samvær alltid har vært i sentrum. Fra saftige iberiske svinekjøttretter til deilige grønnsaksoppskrifter, inviterer Pizarro leserne til å dele det samme gledesfylte forholdet han har til matkulturen i Spania. Dette er en bok for alle som elsker å lage mat og ønsker å utforske de rike smakene fra Pizarros barndom, råvarer av høy kvalitet, og den dype forbindelsen som mat skaper mellom generasjoner.