Rundt vårt bord er Sara Fortes tredje og mest personlige kokebok, som tilbyr 120 sesongbaserte, fleksible oppskrifter med fokus på grønnsaker, perfekt for familie og venner. Boken svarer på det tidsaktuelle spørsmålet: "Hva lager jeg til middag når jeg føler meg overveldet?" Med erfaring fra Sprouted Kitchen-bloggen og Cooking Club har Sara her samlet sine mest ærlige og ukompliserte innsikter etter mange års arbeid. Oppskriftene spenner fra allsidige sauser som kan brukes til flere måltider, til virkelig fleksible måltider som tar hensyn til kresne barn, kostholdsbegrensninger og tidsknapphet. Boken inneholder også nyttige tips om hvilke middager som enkelt kan transporteres, metter en gruppe og kan fryses ned. "Rundt vårt bord" byr på ideer til livets store øyeblikk, som feiringer, bursdager, bryllupsseremonier, samt måltider som enkelt kan leveres til familier med nyfødte eller syke slektninger. Med forslag til enkle menyer for underholdning og forberedte måltider, gjør denne boken det lett og tilgjengelig å lage mat for alle anledninger.