Boken ‘Rintaro’ er en fantastisk dykk inn i den japanske matverdenen, og har nylig blitt hedret som vinner av den prestisjetunge Gourmand World Cookbook Awards 2023 for beste japanske kokebok. Den har også fått en plass på short listen for 2023 Andre Simon Award. Boken er ikke bare en samling oppskrifter; den er et kunstverk i seg selv, hvor Sylvan Mishima Brackett forener lærerik matlaging med visuell skjønnhet. En viktig del av bokens sjarm ligger i forfatterens forståelse for hvordan smak og estetikk er uløselig knyttet sammen. Med dype røtter i jordbruk basert på lokale og økologiske prinsipper, skaper Brackett retter som både tilfredsstiller gane og øye. Matopplevelsen som formidles gjennom denne boken er full av liv, generøsitet og en nyvunnen entusiasme for japansk izakaya-kultur. Hver side er fylt med Bracketts dedikasjon til detaljer og kvalitet, og hans lidenskap for mat og samfunnet han har bygget rundt seg. ‘Rintaro’ er en uunnværlig tilvekst til bokhyllen for enhver matinteressert leser og amatørkokk.