Erin Aldersons tredje kokebok, «The Yearlong Pantry», er en omfattende vegetariansk guide til korn, belgfrukter, nøtter og frø. Boken tilbyr en grundig gjennomgang av ingredienser med innovative matlagingsmetoder og fantastiske oppskrifter, noe som gjør den til både en tidløs referanse og en inspirerende kilde for alle som ønsker å tilføre nye elementer til sine basisvarer. Oppdag hvilke korn som egner seg for steking, popping eller bruk i riskokeren, hvordan du lager nøttesmør, kremer eller sprø topping, og hvilken type bønner som passer best til kraftige sauser eller puréer. Kapitlene er organisert etter ingrediens og gir en grundig innføring i basisinformasjon, innkjøp, oppbevaring og matlagingsveiledninger med diagrammer, før de går videre til oppskrifter som fremhever de beste mulighetene fra den året rundt tilgjengelige matkornlageret, med sesongens grønnsakbytter. Tenk deg retter som grillet fersken med varm honning-hasselnøtt vinaigrette, gulrotsuppe med chilistekt spelt, og forkullende chimichurri ayocote-bønner servert med pisket ricotta. Enten du er nybegynner i bønnekoking og usikker på om du skal bløtlegge dem eller når du skal tilsette salt, eller om du er en erfaren tilhenger av tørre ingredienser som vet akkurat hva du holder på med, så har denne boken noe for alle.