The Fate of Food: What We'll Eat in a Bigger, Hotter, Smarter World
Produktbeskrivelse
Vi står overfor et økende behov for matproduksjon. Med vann- og matmangel som allerede oppleves i enkelte deler av verden, kan dette virke som en uoverkommelig utfordring. Imidlertid er ikke alt tapt. Den bærekraftige matrevolusjonen har allerede begynt å ta form. Amanda Little avdekker bemerkelsesverdige innovasjoner fra ulike hjørner av verden, som gårdsbygninger som strekker seg mot himmelen, klonede storfe, kjøttfrie burgere, spiselige insekter, super-bananer og mikrochipede kyr. Hun møter de mest kreative og kontroversielle hjernene som er i ferd med å endre ansiktet på moderne matproduksjon, og hun tar for seg bekymringer rundt genetisk modifisering med fakta. 'The Fate of Food' gir en fengslende innsikt i truslene og mulighetene vi står overfor når vi streber etter å mette en stadig voksende befolkning i en verden i endring.