Harper

Boulangerie at Home: Bread, Brioche, and Other Baked Delicacies

Boulangerie at Home: Bread, Brioche, and Other Baked Delicacies

Produktbeskrivelse

Oppdag den franske bakekunsten med 'Boulangerie at Home: Bread, Brioche, and Other Baked Delicacies'. Denne vakre kokeboken er skapt av den anerkjente franske konditoren Rodolphe Landemaine, som deler sine mest verdifulle verktøy og instruksjoner for å mestre klassisk fransk brød og bakverk. Med 100 oppskrifter, informative infografikker, 500 nyttige steg-for-steg bilder, og en illustrert ordliste, er denne boken et must-have for alle som ønsker å forvandle hjemmet sitt til et fransk bakeri. I denne inspirerende bakebibelen forenkler Landemaine prosessen med fransk baking, og viser hvordan hjemmekokker kan lage en rekke deilige franske brød inkludert baguetter, brioche Parisienne, croissanter, kastanjebrød, petits gateaux, financiers og chouquettes. Boken gir en grundig innføring med klare steg-for-steg instruksjoner som begynner med de grunnleggende ingrediensene som mel, gjær og surdeigsstarter. Du vil lære oppskrifter på basisdeiger, inkludert brøddeig, briochedeig og croissantdeig, samt fyllinger som krem, mandelkrem og kompott. I tillegg til de praktiske instruksjonene, lærer Landemaine deg om teknikker som elting, fermentering og forming, som alle utgjør kjernen i fransk baking. Med hele seksti oppskrifter rett etter de praktiske veiledningene, vil du raskt bli kjent med kunsten å forberede deilige franske bakverk. La deg inspirere av Landemaine og skap magi på kjøkkenet ditt med franske delikatesser.

Prishistorikk

Lavest
515 KR
Høyest
537 KR
Gjennomsnitt
528 KR
Median
526 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Harper
Navn Boulangerie at Home: Bread, Brioche, and Other Baked Delicacies
GTIN/EAN/ISBN 9780062887139
Kategorier Bøker