Rice, Noodle, Fish: Deep Travels Through Japan's Food Culture
Produktbeskrivelse
Rice, Noodle, Fish: Deep Travels Through Japan's Food Culture tar leserne med på en uforglemmelig reise gjennom Japans bemerkelsesverdige matskikker. Denne eller nytenkende reiseguiden kombinerer grundig narrativ med insiderkunnskap og 195 fargerike fotografier, som sammen gir et dypdykk i en av verdens mest fascinerende mattradisjoner. Gjennom en 5000 mil lang reise, utforsker Matt Goulding, medforfatter av den svært populære bokserien Eat This, Not That, overflod av nudelbutikker, tempura-tempel og tehus i Japan. Han navigerer elegant i skjæringspunktet mellom mat, historie og kultur, og skaper et av de mest ambisiøse og omfattende verkene som noensinne er skrevet om japansk kulinarisk kultur fra et vestlig perspektiv. Ved å bruke den samme gripende stilen som preger det prisbelønte magasinet Roads & Kingdoms, dykker Rice, Noodle, Fish ned i Japans mest spennende kulinariske disipliner, organisert i syv sentrale regioner, fra kaiseki-tradisjonen i Kyoto til sushi-mesterne.