Food IQ: 100 Questions, Answers, and Recipes to Raise Your Cooking Smarts
Produktbeskrivelse
VINNER AV 2023 IACP COOKBOOK AWARD (MAT OG SAMFUNN). I tråd med klassikere som "Salt, Fat, Acid, Heat" og "Food Lab" presenteres en informativ, underholdende og uunnværlig guide for å heve ditt kokkeliv. Boken er skrevet av to bransjeeksperter; en kokk og en matforfatter. Den har nådd bestsellerlister i Publishers Weekly og omtales som en av de beste kokebøkene i 2022 av kjente medier som Food & Wine, The Sporkful, CBS Saturday Morning og Today Show. Da matforfatteren Matt Rodbard møtte kokken Daniel Holzman under dekningen av åpningen av restauranten hans, The Meatball Shop, på Lower East Side i New York, begynte de en reise fylt med spørsmål og svar. Mer enn ti år senere er duoen fortsatt nære venner; de deler en populær spalte og er stadig i dialog om mat. I "Food IQ" deler de sin pasjon og nysgjerrighet for hjemmelaging og de nyeste trendene i matverdenen. Boken inneholder 100 essensielle kokkespørsmål og svar, samt oppskrifter og instruksjoner for en rekke retter.