Den reviderte utgaven av 'Crusts' er en vakker og grundig samling av oppskrifter på kunstnerisk baking. Oppdag kunsten å bake brød, paier, kaker, pizza og flatbrød til perfeksjon. Fra surdeigsbrød og gjærdeiger som utforsker lokale og regionale hvetesorter, til søte og salte paier som benytter et bredt spekter av smakskompleksiteter, tar denne boken for seg både moderne og tradisjonelle innflytelser innen brødproduksjon. Her finner du oppskrifter som passer for alle nivåer, enten du er en nybegynner innen baking eller en kokk som søker ny inspirasjon. Inkludert i denne vakre samlingen vil du finne: * Over 300 enkle oppskrifter på høykvalitets brød og deiger * Innsikter og oppskrifter fra eksperter i bransjen * En komplett veiledning for hvordan du lager din egen ferske deig, brød og pizza * En fascinerende historie om baking verden over. Eksperimenter med ulike deiger og opplev den deilige kompleksiteten i hevet brød. Få mestring over dine egne fermenteringer og finpuss teknikken din. 'Crusts' gir deg selvtillit til å skape fantastiske bakeverk hjemme.