Bli en mester i fermentering med denne omfattende guiden av Keith Sarasin. Enten du ønsker å oppdage helsefordelene ved fermentert mat og drikke, eller ønsker å utnytte sesongens råvarer året rundt, fjerner denne kokeboken stresset ved fermentering. "Mastering Fermentation" inneholder over 100 velsmakende oppskrifter, som inkluderer fermenterte frukter, grønnsaker, syltetøy, pickles, kimchi, krauts, kombucha, sterke sauser og mye mer. Boken appellerer til alle, fra nybegynnere som lager sine første saltlake, til erfarne fermenteringsentusiaster som leter etter mer avanserte metoder. Inne i boken finner du: * Over 100 deilige og enkle fermenteringsoppskrifter * Alt du trenger å vite om vitenskapen og grunnleggende prinsipper innen fermentering * Nødvendig utstyr og verktøy for å lykkes med fermenteringen * Viktige tips om matsikkerhet og konservering. Utvid din fermenteringsrepertoar med en rekke dristige smaker i "Mastering Fermentation".