Krydre hverdagen på kjøkkenet med 'Rubs, Third Edition', en utvidet utgave som også inkluderer oppskrifter på bastes og glaser. Enten du befinner deg på kjøkkenet eller griller ute, vil du finne en passende saus, dressing eller marinade til ethvert måltid. Denne håndboken inneholder hele 175 oppskrifter med et rikt utvalg av smaksprofiler og smaknotater, og den er et uunnværlig verktøy for både nybegynnere og erfarne kokker. Som en del av serien 'The Art of Entertaining', gjør denne nye og utvidede utgaven av bestselgeren av John Whalen III det enda enklere å tilføre smak til ethvert måltid. Den inkluderer: * Over 175 oppskrifter for rubs, marinader, glasurer og bastes. * En guide til smaksprofiler – som 'krydret', 'søtt', 'smakfullt' og 'syrlig' – samt hvilke typer proteiner hver profil fungerer best med. * Instruksjoner for hvordan man bruker de riktige rubs, marinader, glasurer eller bastes, avhengig av hvordan du planlegger å tilberede maten. Denne håndboken er også en perfekt gave til familie og venner som elsker å grille, og de vil garantert invitere deg med på moroa.