Lag dine egne signaturcocktailer med denne nødvendige oppskriftsboken for hjemmelagde blandinger og alkoholinfusjoner. "The Infused Cocktail Handbook" fungerer som en uunnværlig guide til hvordan du kan lage smakfulle infusjoner og blandinger i hjemmet. Boken inneholder illustrerte oppskrifter som tydelig forklarer hvilke ingredienser og smaker som best harmonerer når du infuserer vodka, gin, tequila, whiskey, rom og sherry. Prøv å lage en infusert enkel sirup, eller eksperimenter med en shrub for å heve feststemningen på neste sammenkomst! Her finner du et variert utvalg av smakprofiler fra hele verden, inkludert: * Earl Gray-te (fantastisk til gin-infusjon) * Sitronmelisse * Kardemomme * Valnøtter * Gummibjørner * Bacon (hvem kan vel motstå bacon?). Bruk "The Infused Cocktail Handbook" som utgangspunkt for å infusere brennevin med nye smaker som kan benyttes i enhver cocktail. Ikke bare lærer du deg kunsten å lage dine personlige signaturcocktailer, men du sparer også penger – og får samtidig en underholdende opplevelse av å lage dem selv.