Basert på den populære TV-serien MUNCHIES og VICELAND, presenterer "Bong Appétit" en cannabis-kokebok som inneholder 65 ‘høy’-kvalitetsoppskrifter, både søte og salte, samt cocktailer som passer til alle dine cateringbehov. Denne kokeboken henvender seg til en generasjon som er interessert i å lage seriøs og eksklusiv mat – med cannabis. Fra kylling basert på weed-smør, weed chimichurri og weed brownie-sundaer, til en grundig forklaring av hvordan man infunderer oljer, smør, melk, alkohol og mer, får leseren mulighet til å lage et bredt utvalg av spennende nye oppskrifter. "Bong Appétit" inkluderer også et variert utvalg av retter fra forretter til dessert, som nordafrikansk brokkolisalat, ovnsstekte grønnsaker med pisket weed-infundert honning, grønn mac and cheese, ‘pakalolo’ poke bowl, koreansk stekt kylling, grønn skalldyrcurry, stoner candy bites og en kake for voksne. Hver oppskrift kommer med en veiledning om hvor mye THC (tetrahydrocannabinol) den inneholder, slik at du kan kontrollere rusen din. I tillegg gir boken innsikt i det beste utstyret for å ekstrahere ingredienser.