Etter flere år i restaurantbransjen, med spesialisering innen vin og brennevin, bestemte vennene Karl Sjostrom og Mikael Nypelius seg for å starte prosjektet 'Cider for the People'. Inspirert av den økende interessen for naturlige viner, begynte de å produsere sin egen cider og pet-nat (naturlige musserende viner laget med minimalt inngrep og uten tilsatt sukker) ved bruk av 100 % håndplukkede frukter fra gårdene og landsbyene utenfor Malmö, Sverige. Målet deres er å skape moderne, naturlige drikker ved kun å bruke den naturlig forekommende gjæren fra frukten, uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Under navnet 'Fruktstereo' blir hver høst navngitt etter et ikonisk album, og siden 2017 har de produsert suksessrike produkter for distribusjon over hele verden. Boken inneholder: Hva er cider? Høsting, pressing, fermentering, modning og flaskefermentering, trinn-for-trinn oppskrifter, teorien bak boblene, samt en fruktleksikon. I 'Cider Revolution!' ønsker Karl og Mikael å dele sin lidenskap for cider og inspirere andre.