Paul Ainsworth har brukt en livslang karriere i Michelin-stjernede kjøkken, fra Restaurant Gordon Ramsay i London til sin egen restaurant No6 i Cornwall. Gjennom sitt arbeid med kvalitetsingredienser og samarbeid med noen av Storbritannias beste kokker, har han lært at virkelig god mat og trøstende klassikere er essensielt for et smakfullt liv. Denne boka, som har blitt en bestseller hos THE SUNDAY TIMES, kommer med forord av selveste GORDON RAMSAY, som beskriver den som ‘en fantastisk debutbok som får deg til å bli sulten’. Boken har også fått lovord fra kjente matprofiler som ANGELA HARTNETT OBE, som uttaler at den ikke bare er en kokebok, men et nødvendig tilskudd til ethvert kjøkken. Ramsay tilbyr til og med pengene tilbake-garanti dersom man ikke blir tilfreds. Tom Kerridge, en annen anerkjent kokk, sier at den inneholder retter man vil lage igjen og igjen og karakteriserer den som en uunnværlig bok for enhver hjemmekokk. Andi Oliver beskriver boken som ‘vakker, gledesspredende og helt fantastisk lekker’. Raymond Blanc kaller den en virkelig storslagen bok skrevet av en mesterkokk. Paul forenkler det hele; med en solid oppskrift, nydelige ingredienser, og varme i matlagingen, kan man ikke gå galt. I For the Love of Food inviterer Paul deg inn i en verden av smaker og opplevelser.