"How to Butter Toast" er løsningen på overfloden av kokebøker; det er en oppskriftsbok uten oppskrifter. I denne samlingen av underholdende og morsomme rim, gjør Tara Wigley, som har vært medforfatter for Ottolenghi, matlaging til en enkel affære for kokker på alle nivåer. Perfekter dine steker, bakverk, sauser og cocktails med denne praktfulle gaveboken. Smeltet smør på rykende varm toast, servert på en tallerken. Det virker så enkelt og klart, men til tross for at det bare kreves to ingredienser, er det mye rom for variasjon i hvordan retten kan tilberedes. Tara Wigley, som har erfaring fra kokkeskole, har lest hundrevis av kokebøker og utviklet oppskrifter i over et tiår, oppdaget at jo færre ingredienser en oppskrift inneholdt, desto mer forvirret ble hun. "How to Butter Toast" utforsker de mange måtene et hverdagsmåltid kan tilberedes på. Resultatet er en samling av rim som vil opplyse og inspirere til kreativitet på kjøkkenet.