HARPERCOLLINS PUBLISHERS INC

CHEFS, DRUGS AND ROCK & ROLL

CHEFS, DRUGS AND ROCK & ROLL

Produktbeskrivelse

Boken "Chefs, Drugs and Rock & Roll" tar leserne med på en fascinerende reise gjennom utviklingen av den amerikanske restaurantkokken på 1970- og 80-tallet. Forfatter Andrew Friedman gir et unikt, landsdekkende blikk på denne epoken, der vi får et innblikk i ikoniske steder som Chez Panisse og andre restauranter i Bay Area. Her viser han hvordan det politiske klimaet i Berkeley tiltrakk seg nye talenter til profesjonen. Videre utforsker vi det historisk undervurderte miljøet av kokker i Los Angeles, med unge stjerner som Wolfgang Puck, Susan Feniger, Mary Sue Milliken, og Nancy Silverton. Boken tar også for seg kulturelle sammenstøt mellom etablerte franske kokker i New York City og de amerikanske innovatørene bak restauranter som The Quilted Giraffe og The River Cafe. I tillegg møter vi unge kokker fra denne perioden, som Tom Colicchio og Emeril Lagasse, som senere skulle bli kjente navn i bransjen. Gjennom disse fortellingene blir leseren bedre kjent med de fagfolkene som formet en hel generasjon av matopplevelser og deres personlige og profesjonelle utfordringer.

Prishistorikk

Lavest
207 KR
Høyest
253 KR
Gjennomsnitt
228 KR
Median
212 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke HARPERCOLLINS PUBLISHERS INC
Navn CHEFS, DRUGS AND ROCK & ROLL
GTIN/EAN/ISBN 9780062225863
Kategorier Bøker