Lær å bruke botaniske ingredienser for å skape fantastiske visuelle opplevelser og deilige smaker – og la kreativiteten din blomstre! For mange av oss betyr uttrykket "spis blomstene dine" kanskje å nyte en spiselig blomst som pynter en dessert på restauranten. For Loria Stern er dette en metode for å bringe naturen inn i kjøkkenet, leke med farger og smaker, og forvandle hvert måltid til noe vakkert. Hun benytter naturlige plantepulver, pressede og ferske blomster, samt livlige urter og grønnsaker i matlagingen sin for å skape fantasifulle, strålende og næringsrike måltider. I denne uendelig kreative boken inviterer hun leserne til å utnytte denne spiselige rikdommen til å lage sine egne verk. Hun deler både sine egne oppskrifter (og favorittutgaver) samt grunnleggende kunnskap om hvordan man kan innlemme botaniske elementer i enhver rett. Loria avslører også hvordan man kan oppnå strålende farger med 100 % naturlige ingredienser, som en vakker ametyst-saus laget av visnet lilla kål og nøtter, som blir lys rosa med et lite press av sitron. La deg inspirere til å forvandle dine måltider med farge og kreativitet!