Bli med inn i en fascinerende og underholdende verden, hvor Chad Ward, en veteran kokk, avmystifiserer kjøkkenkniver på en intelligent og sjarmerende måte. Mange av oss har en manglende forståelse av kjøkkenknivene våre, og noen opplever til og med en viss frykt knyttet til dem. I 'An Edge in the Kitchen' kombineres illustrert, praktisk opplæring med innblikk i historie, antropologi, humor og kjøkkenvitenskap, noe som gjør dette til den eneste boken om kjøkkenkniver du noen gang vil trenge. Boken er proppfull av nyttig informasjon – fra en detaljert guide til hvordan man velger kjøkkenkniver, til praktiske veiledninger om knivferdigheter og en grundig seksjon om sliping. Leserene vil ikke bare lære hvordan de velger og bruker kniver, men også få en dypere forståelse av hvordan kjøkkenknivers utvikling har blitt påvirket av både matlagingskunst og kultur, og omvendt. Med fokus på praktisk bruk – fra mattrygghet til hakking, terningskjæring og skiving – er boken supplert med sitater og anekdoter fra kjente kokker som Tony Bourdain og 'Iron Chef' Masaharu Morimoto.