How To Cook Everything—completely Revised Twentieth Anniversary Edition
Produktbeskrivelse
I over to tiår har Mark Bittmans "How to Cook Everything" vært den definitive guiden til enkel matlaging hjemme. Denne nye utgaven er fullstendig revidert for dagens kokker, samtidig som den beholder Bittmans karakteristiske minimalistiske stil med enkle oppskrifter og varianter, samt utallige ideer og inspirasjon. Inne i boken finner du hundrevis av helt nye funksjoner, oppskrifter og variasjoner, som Slow-Simmered Beef Chili, My New Favorite Fried Chicken, og Eggs Poached in Tomato Sauce. I tillegg er det gamle favoritter fra tidligere utgaver, ofte nytenkt med nye metoder eller smaker. Oppskriftene og funksjonene er designet for å gi deg enestående frihet og fleksibilitet: for eksempel uendelig varierende grunnleggende teknikker (Grilling Veggies, Roasting Seafood); innovative bruksområder for hjemmelagde sauser; enkle en-panne pastaretter; og visuelle guider til improvisasjon av supper, wokretter og mer. Bittman har også oppdatert all informasjon om ingredienser, inkludert fullkorn og ferskvarer, samt alternative bakemetoder.