Indisk mat er hverdagskost! Denne fargerike og livlige boken er en hyllest fra matforfatter Priya Krishna til sin mors "indian-ish" matlaging. Boken inneholder en skatt av unike indisk-amerikanske retter som er enkle å lage, smarte, praktiske og fulle av smak. Her finner du spennende oppskrifter som Roti Pizza, Tomatriss med sprø cheddar, helstekt blomkål med ertechutney, og malaysiske ramen-nudler. Priyas mamma, Ritu, lærte seg å lage mat etter å ha flyttet til USA, samtidig som hun jobbet som programvareutvikler. Hennes unike måltider kombinerer smakene fra barndommen hennes i India med global inspirasjon fra reiser og matlagingsprogrammer, samt spørsmålene fra barna om amerikanske favoritter som spaghetti og PB&J. Resultatet er lettfattelige og glede-fremkallende retter, som krydrede yoghurtsandwiches med et sprøtt lag av curry-blader, eller "indisk Gatorade" (en tørsteslukkende salt-søt limeade). Boken inneholder også mange enkle middagsretter du kan lage på noen få minutter etter en lang arbeidsdag. Gjennomgående viser Priya sin lidenskap for matlaging og de nære båndene som skapes i kjøkkenet.