Denne oppdaterte og reviderte utgaven av Anthony Bourdains mega-bestseller 'Kitchen Confidential' byr på nytt materiale fra den originale utgaven. For nesten tjue år siden publiserte The New Yorker en nå beryktet artikkel med tittelen 'Don't Eat before You Read This,' skrevet av den da lite kjente kokken Anthony Bourdain. Bourdain skånet ingen når han avslørte hva som virkelig skjer bak kjøkkendøren. Artikkelen skapte voldsom oppmerksomhet, og boken som fulgte, den nå klassiske 'Kitchen Confidential', ble en enda større sensasjon med over en million trykte eksemplarer. I en brutalt ærlig, uimotståelig skarp og fullstendig uforbeholden stil, holder Bourdain ingenting tilbake i sine memoarer fra sine år i restaurantbransjen. Fans vil elske å vende tilbake til dette herlig morsomme og sjokkerende festmåltidet med ville, men sanne historier fra det kulinariske livet, der han åpner opp om mer enn et kvart århundre med rus, sex og haute cuisine – denne gangen med aldri før publisert materiale.