Los Angeles er en levende og mangfoldig storby preget av kulturelle sammenstøt som skaper unike opplevelser. I 'L.A. Son' gir Roy Choi leserne et innblikk i sin reise fra fine dining til gatekjøkken, der han med sitt innovative konsept, den koreanske tacoen, har forvandlet matlandskapet i byen han elsker. Boken tar oss med til uutforskede nabolag og skjulte steder som de fleste turister aldri får se. Fra de hemmelige kasinoene hvor spillere nyter aromatiske skåler med pho, til Downtowns smykkerstrøk, hvor en ung Choi opplevde jødiske deli-klassikere mellom leveringene av diamanter, er denne fortellingen mettet med personlige minner. Vi besøker foreldrenes koreanske restaurant, smaker på morens sterke kimchi, og oppdager de beste taqueriaene i East L.A. Til slutt får vi en plass ved kanten av veien ved Choi's Kogi taco-trucks, hvor mennesker fra alle samfunnslag står på venteliste for hans banebrytende måltider. 'L.A. Son' inneholder over 85 inspirerte oppskrifter som kombinerer ulike smaker og tradisjoner, og gir leserne muligheten til å oppleve magien fra Los Angeles' kulinariske verden hjemme i sine egne kjøkken.