Den anerkjente jernkokken Masaharu Morimoto viser deg hvordan du kan tilberede smakfulle og spennende tradisjonelle japanske måltider hjemme i denne vakre kokeboken, som garantert vil bli en klassiker. Boken inneholder et nøye utvalgt utvalg av fantastiske oppskrifter og mer enn 150 fargebilder. Japansk matlaging har et skremmende rykte som har overbevist mange hjemmekokker om at de elskede rettene helst bør overlates til ekspertene. Nå er legendariske kokk Masaharu Morimoto, eier av de populære Morimoto-restaurantene, her for å endre dette. I 'Mastering the Art of Japanese Home Cooking' introduserer han leserne for sunne, smakfulle og overraskende enkle retter som er favoritter blant japanske hjemmekokker. Kokk Morimoto avdekker hemmeligheten bak autentisk japansk matlaging - hvordan en lagringsskap med et halvt dusin lett tilgjengelige ingredienser åpner døren til hundrevis av deilige oppskrifter, og gir hjemmekokker muligheten til å tilpasse og skape egne oppskrifter. Fra oppsiktsvekkende versjoner av klassikere som misosuppe, nabeyaki udon og kylling, til nye og inspirerende retter, vil du oppdage gleden ved japansk hjemmelaget mat.