«Mayumu» er en strålende bakebok som tar deg med på en smakfull reise gjennom fantasifulle og nyskapende desserter med filippinsk-amerikanske rotter. Denne boken, som er anerkjent av New York Times som en av de beste kokebøkene for 2023, og som også har vunnet James Beard Award for Emerging Voice 2024, samt blitt nominert for Baking and Desserts 2024, er et resultat av baker og innsamlingsaksjonsleder Abi Balingits lidenskap for baking, utviklet under pandemien. Da verdenssituasjonen tvang mange til å jobbe hjemmefra, fant Abi sitt kreative fristed i et lite, svakt opplyst felleskjøkken. Hun begynte å lage hundrevis av lekre «pasalubong» (gavebokser) fylt med uforglemmelige bakverk som kombinerte hennes elskede filippinske godsaker med vestlige baketradisjoner. Med en bemerkelsesverdig evne til å tilpasse og remikse oppskrifter, solgte hun alltid ut på kort tid og donerte inntektene til de trengende i sitt lokalsamfunn. Nå deler hun noen av sine mest populære dessertoppskrifter i «Mayumu», som betyr 'søt' på et av de åtte offisielle språkene i Filippinene. I alt inneholder boken 75 innovative oppskrifter som vil glede både nybegynnere og erfarne bakere.