Den bestselgende forfatteren Guy Fieri, kjent som vert for det populære matprogrammet 'Diners, Drive-ins and Dives' på Food Network, tar deg med på en underholdende reise gjennom seksti unike lokale restauranter i Amerika. Disse spisestedene er plukket ut fra noen av de mest minneverdige episodene av programmet. Med sitt karakteristiske og livlige vesen, utforsker Guy de mest bemerkelsesverdige spisestedene som så mange aldri har hørt om. På hvert stopp møter han de fascinerende menneskene bak matopplevelsene, deler gripende historier og, viktigst av alt, presenterer den utsøkte maten som disse amerikanske skattene tilbyr. 'Diners, Drive-ins and Dives: Another Drop-Top Culinary Cruise' er spekket med lekre oppskrifter, bilder og sjarmerende minner. Gjennom hele boken kan leseren oppleve Guys morsomme skrivestil og hans overveldende entusiasme for disse skjulte kulinariske perlene. Dette verket er et must for hans mange fans og alle som elsker den amerikanske matscenen.