Oppdag den sublime skjønnheten og smakene fra en av de eldste og mest smakfulle matkulturene i verden: Shanghais mat, fra Kinas mest spennende by. Denne fargerike og gripende gastronomiske reisen inneholder 100 oppskrifter, historier og mer enn 150 fantastiske fargefotografier. Shanghai, med sine spektakulære gallerier, museer og glitrende skyskrapere, er en moderne metropol og verdens største by, hjem til 24 millioner innbyggere og vert for åtte millioner besøkende årlig. Beskrevet som "Kinas kronejuvel" av Vogue, er Shanghai en gryte med matopplevelser i ferd med å gjøre seg bemerket på den internasjonale matscenen, med restauranter som spesialiserer seg på ulike kjøkken, fusjonsretter og ambisiøse kokker som står klare til å sette sitt preg på fremtiden. Betty Liu, som har dype røtter i Shanghai og vokste opp med å spise hjemmelaget shanghaisk mat, gir en fortryllende og nærgående innsikt i denne unike byen og dens kulinariske arv.