Joanne Chang, som har mottatt James Beard-prisen for sine bakervarer, er en kjent skikkelse i hele USA med sine åtte anerkjente Flour-bakerier i Boston. I sin nyeste bok, 'Pastry Love', deler hun sin mest personlige og omfattende samling av dessertoppskrifter til dags dato. Med hele 125 oppskrifter, tilbyr hun mange delikatesser som hun aldri kunne servert i bakeriet, som for eksempel kaker som smaker best varme eller med en fyldig krem på toppen. Chang finner stor glede i å bake og dele søte fristelser med andre, noe som tydeliggjøres i hver oppskrift, enten det gjelder den saftige Strawberry Slab Pie, de herlige Mocha Chip Cookies eller den overdådige Malted Chocolate Cake. Oppskriftene starter med enkle favoriserte som Lemon Sugar Cookies og bygger seg opp til imponerende kreasjoner som Passion Fruit Crepe Cake. Boken inkluderer også mesterklasser og grunnleggende teknikker for å lage blant annet pastry cream, lemon curd og butterdeig, noe som gjør denne boken uunnværlig for både nybegynnere og erfarne hjemmebakere.