Med Roses enkle, grundig testede og nyskapende oppskrifter blir det lett å lage perfekt iskrem og andre frysebehandlinger når som helst. I denne boken deler hun sin feilfrie basemetode, samt all nødvendig informasjon om maskiner, ingredienser, teknikker og hennes egne unike tilnærminger og oppdagelser. For eksempel lærer hun deg en enklere metode for å blande eggekrem uten å måtte 'temperere' den, hvordan du kan erstatte glukose ved å bruke mikrobølgeovn med maissirup, og hvordan tilsetning av melkepulver kan bidra til å forhindre dannelse av iskrystaller. Utvalget av smaker inkluderer både klassikere og nye varianter, som Sitron-Ingefær, Peanøttsmør med Sjokoladefudge, Back Road Mint Sjokoladechip, Brunt Sukker med Svart Pepper, Ristet Mais og Rødvin. I tillegg tilbyr boken et variert utvalg av mix-ins, toppings og 'iskrem-sosiale' desserter som vaffelkjeks, iskrem-sandwich, brownies, iskremkake og mer.