I boken 'Salt Smoke Time' tar den anerkjente unge kokken Will Horowitz, omtalt av New York Times som en 'dristig utforsker', med leserne på en reise gjennom tradisjonelle matlagingsmetoder tilpasset dagens hjemmekjøkken. Som daglig leder og eier av de høyt anerkjente restaurantene Ducks Eatery og Harry & Ida's i New York City, deler Horowitz sin lidenskap for mat og natur. Denne boken fokuserer på selvstendighet, bærekraft og sesongbasert matlaging, og gir leserne innsikt i viktigheten av å bevare amerikanske mattradisjoner og historier. Gjennom en rekke verdifulle oppskrifter og teknikker, lærer Horowitz dagens hjemmekokker om konservering, salting, kald røyking, hermetisering, sylting og tørking. Han gir også en grundig forståelse av melkeprodukter, fiske, fangst av sjømat, jakt, slakting av kjøtt og tilberedning av hele dyr. Videre tilbyr han tips om fangst av ville planter og selvmedisinering. 'Salt Smoke Time' kombinerer tradisjonelle metoder med moderne tilnærminger for å skape en dypere forbindelse til naturen og maten vi spiser.