HARPERCOLLINS PUBLISHERS INC

Salt Smoke Time

Salt Smoke Time

Produktbeskrivelse

I boken 'Salt Smoke Time' tar den anerkjente unge kokken Will Horowitz, omtalt av New York Times som en 'dristig utforsker', med leserne på en reise gjennom tradisjonelle matlagingsmetoder tilpasset dagens hjemmekjøkken. Som daglig leder og eier av de høyt anerkjente restaurantene Ducks Eatery og Harry & Ida's i New York City, deler Horowitz sin lidenskap for mat og natur. Denne boken fokuserer på selvstendighet, bærekraft og sesongbasert matlaging, og gir leserne innsikt i viktigheten av å bevare amerikanske mattradisjoner og historier. Gjennom en rekke verdifulle oppskrifter og teknikker, lærer Horowitz dagens hjemmekokker om konservering, salting, kald røyking, hermetisering, sylting og tørking. Han gir også en grundig forståelse av melkeprodukter, fiske, fangst av sjømat, jakt, slakting av kjøtt og tilberedning av hele dyr. Videre tilbyr han tips om fangst av ville planter og selvmedisinering. 'Salt Smoke Time' kombinerer tradisjonelle metoder med moderne tilnærminger for å skape en dypere forbindelse til naturen og maten vi spiser.

Prishistorikk

Lavest
323 KR
Høyest
414 KR
Gjennomsnitt
372 KR
Median
414 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke HARPERCOLLINS PUBLISHERS INC
Navn Salt Smoke Time
GTIN/EAN/ISBN 9780062427106
Kategorier Bøker