Fra kokken og eieren av Agi's Counter i Brooklyn presenteres 'Second Generation', en samling av 100 klassiske ungarske og jødiske oppskrifter tilpasset en ny generasjon. Jeremy Salamon, som vokste opp som en andre-generasjons ungarsk jøde, har mange minner fra familietid rundt det gode måltid. I 2021 hedret han begge sine bestemødre, Agi og Arlene, ved å åpne sin restaurant Agi's Counter i Brooklyn, hvor han fortsetter å videreføre kulturen, smakene og oppskriftene fra sin arv. Med fokus på sesongens beste råvarer og en moderne tilnærming, blander han tradisjonene med amerikanske elementer, støttet av sin tekniske ekspertise fra å ha jobbet i noen av New Yorks beste kjøkken. I 'Second Generation' får tradisjonelle ungarske klassikere som Meggyleves, en sur kirsebærsuppe, et nytt perspektiv for det 21. århundre. Velkjente retter fra Agi's Counter, som Tuna Melt, Caraway Caesar Salad og Chilled Buttermilk Borscht, bringer den koselige dineropplevelsen rett hjem til kjøkkenet ditt, mens Jeremys kreative nytolkninger setter en moderne vri på disse klassiske rettene.