I boken 'Sesame, Soy, Spice' tar Remy Morimoto Park oss med på en kulinarisk reise der hun skilles mellom fortidens tradisjoner og nutidens helsebevissthet. Som en kjent matblogger og oppskrifterutvikler bak Veggiekins, presenterer hun smakfulle veganske og glutenfrie retter som er dypt inspirert av hennes pan-asiatiske bakgrunn og personlige reise mot velvære. Med bakgrunn fra en internasjonal familie, har Remy vokst opp med mat fra sine foreldres koreanske, japanske og taiwanske kulturer, sammen med franske og brasilianske innflytelser fra andre familiemedlemmer og thailandsk mat fra nære venner. Etter å ha slitt med en spiseforstyrrelse og relaterte utfordringer, vendte hun seg mot en vegansk og glutenfri livsstil. Under denne prosessen erfarte hun en avstand fra barndommens trøstemat og familiesammenkomster, og begynte å fokusere på kremete agurkestaver, grillede kyllingsalater og bønneburgere som preget det populære kostholdet. Gjennom boken deler Remy sine erfaringer med å familien og hvordan hennes avvisning av kjøttretter, samt frustrasjoner med å finne veganske alternativer på asiatisk restaurant, har påvirket hennes muligheter for å knytte bånd med sitt familiebakgrunn. 'Sesame, Soy, Spice' er mer enn bare en oppskriftsbok; det er en hyllest til å finne nye måter å omforme gamle favoritter på og skape nye minner rundt matlaging og måltidsfellesskap.