Boken "The Complete Joy of Homebrewing" er den ultimate guiden for å forstå og lage øl, fra stouts, ales, lagers og bitters til spesialøl og mjød. Her finner du alt du trenger for å komme i gang: grunnleggende retningslinjer for bygging av ditt eget hjemmebryggeri, world-class prøvede oppskrifter, lettfattelige instruksjoner og de nyeste fremskrittene innen brygging. Den erfarne bryggeren Charlie Papazian deler også historien og lore om øl, vitenskapen bak brygging, samt tips for hvordan du kan lage din egen original ale. Den fullstendig oppdaterte utgaven av boken utvider seg med ulike ølstiler, presentert med enkle diagrammer, forskjellige varianter av humle og deres anvendelser, samt en mengde nye oppskrifter og tips. Kombinert med den nylig reviderte "Homebrewer's Companion" i andre utgave, vil dette settet forvandle deg fra nybegynner til ekspert i hjemmebrygging. Charlie betraktes av tusenvis som en visjonær bryggmester, og hans avslappede stil og lettfattelige instruksjoner har inspirert millioner til å prøve seg på hjemmebrygging.