Boken "The Japanese Art Of The Cocktail" er den første cocktailboken fra den prisbelønte mixologen Masahiro Urushido, som er kjent for sitt arbeid på den anerkjente cocktailbaren Katana Kitten i New York City. Denne boken er en hyllest til japansk cocktailkultur og tilbyr leserne en dyptgående utforskning av håndverket bak japanske cocktails. Katana Kitten, som åpnet i 2018, har raskt blitt anerkjent som en av verdens mest fremtredende cocktailbarer, og ble nylig rangert som nummer 10 på listen over verdens 50 beste barer, noe som gjør den til den beste baren i USA. Før han startet Katana Kitten, utviklet Urushido sine ferdigheter bak baren i den prisbelønte restauranten Saxon+Parole. I "The Japanese Art Of The Cocktail" deler Urushido sin omfattende kunnskap med leserne gjennom åtti nøye utvalgte oppskrifter, som ikke bare fremhever hans egne kreasjoner, men også Japans betydning i cocktailverdenen. Denne boken er et must for enhver cocktailentusiast som ønsker å forstå og mestre kunsten av japanske drikker.