I anledning Magnolia Bakeries tjuefem års jubileum, presenteres denne vakre håndboken som inneholder nærmere 150 fristende oppskrifter, samt tips, verktøy og teknikker, illustrert med 250 fantastiske fotografier. Dette er den perfekte gaven for hjemmebakere og vil raskt bli et uunnværlig ressursverk. Siden åpningen i 1996 har Magnolia Bakery blitt en kjærkomment sted i New York City, hvor fans står i lange køer for å smake på deres ferskbakte cupcakes, kaker, bananpudding, ostekaker og mye mer. I dag finnes Magnolia Bakery sine utsalg i New York City, Boston, Los Angeles, Chicago, Washington, D.C., Dubai, Manila og Bangalore. Bobbie Lloyd, som er bakemester ved Magnolia Bakery, har hatt en avgjørende rolle i å opprettholde selskapets rykte for håndlagde bakverk, og i å bevare både autenticitet og kvalitet i takt med veksten. Bobbie har arbeidet med å oppdatere klassiske favoritter, introdusere nye fristelser, og nøye.