HARPERCOLLINS PUBLISHERS INC

The New York Times Passover Cookbook

The New York Times Passover Cookbook

Produktbeskrivelse

Den klassiske boken som har inspirert Passover Seders i mer enn ti år, er nå tilgjengelig for alle matinteresserte. 'The New York Times Passover Cookbook' er en imponerende samling av over 200 oppskrifter som hyller festlighetene rundt Passover-bordet. Denne kokeboken er et resultat av flere tiår med artikler fra The New York Times og fanger essensen av jødisk mattradisjon fra ulike bord og restauranter verden over — med alt fra seks ulike varianter av haroseth til syv ulike utgaver av matzoh-boller. Her finner du kjære tradisjonelle familioppskrifter som har vært videreført gjennom generasjoner, så vel som nyskapende kosher-retter som vil berike middagsbordet ditt, ikke bare under Passover, men gjennom hele året. Oppskrifter fra anerkjente kokker som Jean-Georges Vongerichten, Charlie Trotter, Wolfgang Puck og Alice Waters gir et moderne preg på tradisjonene. I tillegg inneholder boken personlige refleksjoner fra kjente Times-skribenter som Molly O'Neill, Ruth Reichl og Mimi Sheraton, om hvordan Passover har beriket livene deres. Disse tankene kan bli meningsfulle tillegg til din egen Seder-feiring. Med dusinvis av lekre hovedrettvalgmuligheter for både kjøtt- og vegetarretter, er denne kokeboken et uvurderlig redskap for enhver som ønsker å skape en minneverdig festmåltid.

Prishistorikk

Lavest
317 KR
Høyest
331 KR
Gjennomsnitt
324 KR
Median
324 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke HARPERCOLLINS PUBLISHERS INC
Navn The New York Times Passover Cookbook
GTIN/EAN/ISBN 9780688155902
Kategorier Bøker