Det er vanskelig å forestille seg Korea uten kimchi. I flere tusen år har de fermenterte grønnsakene vært en uunnværlig del av måltidene. Kimchi er i Korea mye mer enn bare mat – det er en nasjonal kulturarv, en universell supermat, og en essensiell del av den koreanske identiteten. Koreanerene har en sterk forkjærlighet for god mat, og Lim-familien er intet unntak. I to generasjoner har de bevart den stolte tradisjonen med kimchi ved Arirang Restaurant i Stockholm. Denne boken inneholder familiens mest populære oppskrifter – fra de vanlige til de mer sjeldne kimchi-oppskriftene, samt tradisjonell koreansk hverdagsmat og den stadig tilbakevendende bi-bim-bap ('blandet ris'). Lim-familien presenterer sin versjon av en klassiker med salat, kål, chili og ingefær, men inkluderer også den populære reddik-kimchien, kattugi, sammen med mer uvanlige varianter som gresskar, østers, sopp, røtter og andre grønnsaker. Med en syrlig, krydret og smakfull profil, er kimchi en vidunderlig følgesvenn til mange måltider, ikke bare asiatisk-inspirerte retter, men også til en rekke andre.