Bli med Marcus Wareing på en kulinarisk reise gjennom Frankrike og ta fransk matlaging til ditt eget kjøkken. Med over 40 års erfaring som kokk, har Marcus dykket ned i den franske maten og har arbeidet i restauranter verden over. I sin nye bok, "Marcus’s France", deler han alt han har lært og oppdaget. Oppdag en matkultur der hver oppskrift forteller en historie om lidenskap for matlaging og arv. Fra de solfylte engene i Provence til de sjarmerende bistroene i Paris, finner du retter som fanger essensen av Frankrike. Boken inneholder alt fra grunnleggende sauser, teknikker og bakferdigheter som Marcus lærte på skolebenken, til ikoniske franske retter han har oppdaget mens han jobbet i berømte restauranter i London som The Savoy, samt familiens favoritter han elsker å lage hjemme. Denne boken er fylt med oppskrifter, tips og ekspertise som vil hjelpe deg å mestru kunsten å lage fantastisk fransk mat på ditt kjøkken. Enten du er en erfaren kokk eller en lidenskapelig hobbykokk, vil du finne oppskrifter som inspirerer deg.