Opplev den enkle, smakfulle maten fra Sør-Frankrike med den anerkjente kokken Alex Jacksons 'Provencal'. Denne imponerende utgivelsen er en nyversjon av hans mye omtalte første bok 'Sardine'. I denne unike samlingen av oppskrifter fanget han essensen av den vakre og enkle Provencalske franske matlagingen, og gir deg muligheten til å gjenskape smakene fra Sør-Frankrike hjemme. Provence og Languedoc, som strekker seg mot Middelhavet og alt som ligger der, har et variert og rikt kulinarisk mangfold, hvor innflytelser fra ulike tradisjoner smelter sammen. Oppskriftene i boken er uformelle og sesongbaserte, noe som understreker Alexs filosofi om at matlaging fra Provence handler om enkelhet, gode ingredienser og generøsitet. Med varme og smakfull beskrivelse bringer oppskriftene deg til Sør-Frankrike; fra Bouillabaisse og høstens Grand Aïoli til Tomat- og Tapenade-pai og Nougat-is med fennikelkjeks. Boken er delt inn etter årstidene, og hver sesong inneholder en rekke spennende retter.